Детектор на лъжата – лоялният партньор на вашия бизнес

полиграф

Работодатели от множество сектори и отрасли алармират за липсата на квалифицирани кадри,които да обслужват фирмените интереси. Притиснати от този дефицит, собствениците на фирми са принудени да назначават ненадеждни,нелоялни и непроверени служители без предварителен подбор. В голяма част от случаите, това затруднява работния процес.

Но какви рискове крие това за вашия бизнес?

На първо място, назначението на тези лица крие голяма опасност от финансови загуби и злоупотреби, изнасяне на квалифицирана фирмена информация както на конкурентни фирми, така и на държавни структури.Пример за тази опасност е оповестяването в медиите за желанието на ДАНС да внедри агенти на различни позиции в частния сектор.

Сигурно се питате как да се предпазите ефективно от всичко това?

Има начин – проверка на кандидатите за работа с полиграф или така нареченият детектор на лъжата.

Високия процент на валидност и достоверност на метода е гаранция за точност на резултатите.Неговите възможности не се изчерпват само до тук! Можете да проверявате и лоялността на вече назначени от вас служители. Също така да разкривате кражби,злоупотреби и корупцонни схеми.

Ние от Poligrafa.bg разполагаме с последно поколение компютърна полиграфска система „Диана” и квалифициран персонал.

За повече информация моля ,посетете нашият сайт www.poligrafa.bg, пишете ни на poligrafa@abv.bg или се свържете с нас на 0894282241.